Gävle: Juli 2014

Besfort, vår byggingenjör och projektledare, jobbar för fullt med vårt LSS-projekt i Gävle och åker dit titt som tätt. Bilden nedan är från hans senaste besök i förra veckan. Nu befinner vi i slutfasen och våra förhoppningar är, självklart, att de framtida boende ska trivas här!

Bilden visar den östra sidan, det som saknas här är bland annat gräsmatta (… och till slut kanske blomkrukor, en solstol och en god bok?)

LSS-fasad-east-juli-2014-small
Det är kul att se en byggnad bli så mycket mer än en ritning på bordet. Nedan är den ursprungliga fasadritningen, och visst finns där en viss likhet? :) LSS-fasad-east

/ Cecilia A, Marknad och Kommunikationsansvarig

emrahus_blogghuvud.jpg

Lämna en kommentar

Filed under LSS-boende, Gävle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s