Uppdatering från kontoret

emrahus_höst

Nu börjar det verkligen kännas av att hösten är på intågande. Träden börjar sakta tappa sin löv och vinden är lite kallare än igår, inte sant? Denna månaden har sprungit iväg snabbt och förutom vårt annars fullspäckade schema med husbygge, planering och möten (och ytterligare lite husbygge, planering och möten) har vi också hunnit med två mässor, Bomässan i Lund och Bomässan i Hamar, Norge. Sågs vi där kanske?

Tyvärr har denna bloggen fått lida lite av det fullspäckade schemat, och flera uppdateringar i veckan utlovas! Vi tycker ju om vårt arbete och vill gärna visa upp, för er, våra hus och vilka roliga projekt vi har! Som exempel på det presenterar vi snart ett mycket trevligt projekt, mer vågar jag inte säga än :)

Något som också följer med i höstens tecken är dessa fördömda förkylningar, glöm inte att ta era vitamintabletter, det missade jag… :)

/ Cecilia Andersson,
marknads- och kommunikationsansvarig

emrahus_underskrift

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s