Villa Atrium: Ord från de nöjda husägarna, Peter och Susanne

”Vi kom över en tomt med sjönära läge på en liten sluttning. Detta gjorde att vi ville bygga ett hus som tog tillvara på utsikten. Vi hade kollat på Wingårds villa med takterrass och stora fönster så det var förutsättningarna när vi besökte Hem och Villamässan i Falun våren -08. Där hade Emrahus en monter med husmodeller, samt föredrag om Passivhus. Vi tyckte genast att det runda huset såg spännande ut samtidigt som vi först inte trodde att det skulle passa vår tomt. Väl hemma och efter en stunds funderingar blev vi mer intresserade och hörde också efter med arkitekten Joakim Kaminsky samt Emrahus om det var möjligt att få en takterrass med vinterträdgård på taket. Dom var direkt entusiastiska och med på förslaget. Att det också var ett Passivhus gjorde det hela än mer intressant. Därefter började ett samarbete med arkitekten för att få fram ett förslag till passande planlösning och fönstersättning . Vi har hela tiden varit involverade i alla detaljer kring bygget, gjort många tillval med bl.a. ett fantastiskt ekgolv från Kullabergs golv, och fått huset precis så fantastiskt som vi drömt om. När problem uppstått under bygget har vi hela tiden haft dialog med Emrahus och gemensamt kommit fram till en lösning. Det har varit många besökare och många lovord kring både designen och hantverkarnas yrkesskicklighet. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Emrahus som samarbetspartner. Vi kommer dock inte själva att bygga något mer hus då vi redan har fått det optimala boendet.”

Peter och Susanne Nyberg

 

emrahus_signatur

Lämna en kommentar

Under Villa Atrium, Borlänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s