Villa Atrium: Uppställning av väggar

Hej!

Nu var det längesedan som jag skrev. Ska beskriva lite snabbt vad som är på gång på bygget nu för sedan så ska jag skynda mig till och ta mig upp till Uppsala över helgen. Ska ju nämligen ha byggmöte på måndag i Borlänge så då passar jag på att hälsa på min bror på vägen.

Just nu så håller Dala allbygg på och reser väggarna. De har ställt upp ett tält runt hela huset för att kunna jobba ostört från väder och vind. Så jag får se om jag kan ta några bra bilder på måndag. Hoppas det!

Nu får ni ha en riktigt trevlig helg!

/ Sofia, projektledare

Lämna en kommentar

Under Villa Atrium, Borlänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s