Villa Atrium: Gjutning av platta

Nu är det dags för gjutningen av plattan. Idag på eftermiddagen ska det ske. Emrahus konstruktör Hadi är på väg upp och kommer att vara med under gjutningen och hjälper sedan till med uppställningen av ytterväggarna som kan vara lite knepigt.

Jag har bett honom om att ta en massa bilder som jag lovar att lägga upp här sedan. Det som är så kul med vårt byggsystem är ju att det går så fort att få upp väggarna. Plötsligt från ingenstans så står där ett hus. Sedan tar det ju ett tag innan huset är tätt och så men det är en häftig känsla de här första stegen. Blir extra spännande denna gång eftersom detta är det första runda huset som vi bygger.

Vill även passa på och tacka alla som skriver inlägg och kommentarer, fortsätt gärna med detta!

/ Sofia, projektledare

Lämna en kommentar

Under Villa Atrium, Borlänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s