Villa Atrium: Utsikt över tomten

passivhusbloggen1
passivhusbloggen

Så här såg det ut på plats innan trädröjningen var klar. Jag återkommer med bilder på hur det ser ut nu så fort jag fått dem från fotografen. Tyvärr låg det en tjock dimma över hela Borlänge när jag var på besök förra veckan så jag har inga egna bilder att visa. Jag ser verkligen fram emot att se hela den fantastiska utsikten nästa gång jag åker dit om ca 2veckor. Då kommer även väggarna att vara på plats så det går fort nu. Det är lite synd att jag inte kan vara på plats mer offta men avståndet är lite för stort mellan Landskrona och Borlänge så jag får följa det lite på avstånd, tillsammans med er hoppas jag! / Sofia, projektledare

Lämna en kommentar

Under Villa Atrium, Borlänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s